-Silver-
Pridružen/a: 06 pro 2008 15:28 Postovi: 3606 Stavio/la Sviđa mi se: 569 puta Dobio/la Sviđa mi se: 210 puta
|
c/p sa motori.hr (tekst mi je provala)
Teško je to opisati ali... dugo vrti anlaser, doslovce čuješ klipove kako putuju u cilindrima... , svi prolaznici stoje i gledaju, ti si centar svemira... , na tren svi misle da "sintesajzer" neće upaliti (ni ti nisi presiguran) i onda vruuumm, zatresu se stakla na izlozima, psi počnu lajati...razbježe se mačke i golubovi... Dok stavljaš kacigu gledaš kako prednja vilica radi gore dolje od vibracija, ko u vožnji, a ti još ni ne sjediš na njemu... rulja se već skuplja oko tebe a ti brže bolje zatvaraš vizir da te po stoti put netko ne upita kakav je to motor, kolko košta, koliko ide... ustvari ionako od buke ne čuješ nikoga. Sjedneš na monstruma pazeći da te ne prekrene, lagano nabiješ gaščinu da rastjeraš dječicu koja se uvijek skupljaju oko Akrapoviča, a kod manevriranja obavezno lagano trzaš gas da ispucava i leti plamen... to svi vole Staviš u prvu i bez gasa, lagano puštaš kuplung. Lagano, jer čim ga pustiš, na leru na 800 okretaja ideš 30 i prestižeš Baotiane... Vožnja je pravi užitak, boriš se sa njegovom kilažom, rastegnute su ti ruke naprijed ko na nekoj spravi za mučenje, nabiješ gas glava ti se odvaja od ramena, pustiš, grizeš zubima volan... Uglavnom, i nije teško opisati, teško je dočarati... treba probati voziti. Ko ima priliku voziti MT-01 nikako je ne smije propustiti... ja nisam!
|